Actie Kerkbalans

Voor iedereen heeft de kerk een eigen betekenis. Voor de een is het dat markante gebouw in de stad, voor de ander een gemeenschap van gelovigen. Het is de plek waar u viert en rouwt, waar u rust zoekt of tot bezinning komt. Waar u geïnspireerd wordt om het goede te zoeken of om een kaarsje aan te steken als u daar behoefte aan heeft. De plek waar u kunt ontmoeten.

We steunen elkaar op belangrijke momenten in ons leven, maar staan ook voor elkaar klaar op een doodgewone doordeweekse dag.

Die momenten zijn niet in geld te vertalen. Maar dat centrale punt op belangrijke momenten moet wel onderhouden worden. Uw kerk kost geld. De vieringen, de vele activiteiten, de verwarming, de verlichting, personeelskosten, pastorale en missionaire projecten – het zijn kosten die gemaakt worden om de kerkdeuren open te houden, en u en vele anderen welkom te heten.

Daarom is er de actie Kerkbalans.

Kerkbalans is de jaarlijkse actie waarbij wij een beroep op u doen voor een financiële bijdrage. Elk jaar vragen wij u in de tweede helft van januari gul te geven voor uw eigen plaatselijke kerk.

Voor de campagne van 2018 is het thema “Geef voor je kerk”. De actieperiode is van 20 januari t/m 3 februari 2018.


Wat wilt u doen?


Stuur mij de informatie over de actie Kerkbalans t.z.t. per e-mail
U kunt dit zelf beheren in uw e-mail voorkeuren.[enewsletter_subscribe show_name=”1″ show_groups=”1″]

Ik wil een toezegging doen.
Een toezegging kunt u hier doen.
[forminator_form id=”6543″]
(U ontvangt een kopie van dit formulier)

Ik wil (een deel van) mijn bijdrage betalen.
Hier kunt u (een deel van) uw toegezegde bijdrage betalen.

Hartelijk dank voor uw bijdrage!